Over mij

Wie ik ben
Mijn naam is Karin en ik woon nabij Arnhem. Vroeger heb ik veel gereisd. Nu wandel ik voornamelijk in de regio. Dan kijk ik rustig om me heen en hoor ik wat mensen te vertellen hebben.
Mijn carrière is een verhaal apart. Als vijftiger zonder baan zoek ik voorlopig niet naar werk, omdat ik vastloop in de ratrace. Deze keuze heeft uiteraard consequenties. Zo is mijn budget beperkt. Maar als je voldoende hebt aan een eenvoudige leefstijl, ontstaat er ruimte om te genieten van bezinning en vrijheid.

Eigen(wijze?) kijk op de maatschappij
Raam Open is mijn podium voor foto’s, anekdotes, meningen en persoonlijke verhalen. Soms voeg ik een vleugje fantasie toe aan een waarheidsgetrouw relaas. Ik probeer onafhankelijk van algemene opvattingen te denken. Daarom kunnen mijn keuzes afwijken van ‘de norm’. Maar: wie bepaalt die norm, en waarom?

Zet het raam open
Raam Open staat voor open mind. Objectiviteit is hierbij belangrijk. Vaak kennen we slechts een deel van het verhaal. Dit blog is specifiek bedoeld voor mensen die van doordenken houden en voorbij zichzelf kunnen kijken.

‘Kies kalm je weg te midden van het rumoer en de haast en herinner je hoeveel vrede er in de stilte kan zijn.’
Uit: Desiderata, Max Ehrmann, 1927.

Volgen
Wil je de nieuwste berichten op Raam Open ontvangen? Dat kan via de optie ‘Volgen’ bovenin de rechterkolom.

Reageren
Je kan onder elk logje reageren. Ik hanteer eenvoudige reactieregels voor heldere en prettige communicatie.

(Alle foto’s en teksten zijn mijn eigendom, tenzij anders vermeld.)