Over mij

Wie ik ben
Welkom. Ik ben Karin, een vrouw van 60 jaar en ik woon in een oud arbeidershuisje nabij Arnhem. Jarenlang heb ik gewerkt, veel gereisd en korte periodes in het buitenland gewoond. Nu kies ik door omstandig-heden, maar welbewust, voor eenvoud en een low budget leefstijl.

Eigen(wijze?) kijk op de maatschappij
Raam Open is mijn podium voor foto’s, anekdotes en persoonlijke observaties. Ik leid een enigszins teruggetrokken bestaan. Hierdoor heb ik voldoende ruimte voor bezinning en tijd om te genieten van de natuur. Op Raam Open schrijf ik regelmatig over menselijk gedrag en onze samenleving. Mijn opvattingen en keuzes staan los van ‘de norm’. Want wie bepaalt die norm, en waarom?

Zet het raam open
… dan kan de wereld binnen komen. Raam Open staat voor bewustzijn en een open mind. Objectiviteit vind ik belangrijk. Vaak kennen we slechts een deel van het verhaal.

‘Kies kalm je weg te midden van het rumoer en de haast en herinner je hoeveel vrede er in de stilte kan zijn.’ Uit: Desiderata, Max Ehrmann, 1927.

Volgen
Wil je de nieuwste berichten op Raam Open ontvangen? Dat kan via de optie ‘Volgen’ bovenin de rechterkolom.

Reageren
Je kan onder elk logje reageren. Ik hanteer eenvoudige reactieregels voor heldere en prettige communicatie.

(Alle foto’s en teksten zijn mijn eigendom, tenzij anders vermeld. Wanneer je in een logje op een foto klikt, zie je daarvan een vergroting.)