Update van een luie blogster

Het heeft wel wat, hoor, zo’n blogopruiming. Je komt nog eens wat tegen waarvan je denkt: Goh, dat is handig. Die tekst kan ik mooi aanvullen en dan op mijn andere website plaatsen. En wanneer je voor een nieuw logje een passende foto zoekt, duik je gewoon in het archief met gewiste foto’s. (Deze tip is minder raadzaam voor wie veel langdurige volgers heeft.) Maar bovenal geldt: less is more! Vooral wat kwaliteit betreft, want alleen de betere logjes en foto’s blijven. Dat maakt ze gelijk sneller vindbaar.

Nu de halve inhoud van Raam Open is verdwenen, heb ik de Pronkkamer opnieuw ingericht. Wellicht wil je daar eens een kijkje nemen?

Verder heb ik Over mij een update gegeven, al is de aanvulling bescheiden.

Tot besluit nog dit. Een tijd lang heeft een vroegere volgster overvloedig op vrijwel ieder bericht gereageerd. Zo vaak, dat het leek alsof mijn blog compleet werd overgenomen. Afgaande op haar blog, heeft zij inmiddels meer innerlijke rust gevonden. Ik heb haar schrijfsels gewist, want Raam Open is mijn speeltuin. De Reactieregels zijn onveranderd en zullen in de komende jaren ook zo blijven. 😉

4 gedachtes over “Update van een luie blogster

 1. Hallo
  Mooi geworden de pagina’s Over mij en ook de Pronkkamer
  Een leuke manier om je gekozen posts extra aandacht te geven
  En je hebt mij aan het denken (en straks misschien ook aan het werk..) gezet met jouw opruimactie
  Ik vraag me alleen af of ik het aan durf om een blogpost inderdaad echt te verwijderen
  Misschien begin met wat verfriswerk en kijk hoever ik durf te gaan

  1. Dank voor het compliment.
   Zo’n opruimactie kan goed zijn als je uitgekeken raakt op bepaalde logjes. Het is jouw blog, dus jij mag de criteria opstellen om een bericht wel of niet te laten staan. 😉

 2. Je brengt me op een idee om zelf ook eens aan de slag te gaan met het opruimen van logjes… Al ben ik nu meer binnenshuis bezig met opruimen 😉
  Het bloggen is er wel erg bij ingeschoten dit jaar. Tijd om het weer meer op te pakken.

Reageren mag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.