Wegdromen met muziek

Er hangt een mooie jurk in de etalage en ik loop de winkel in. Binnen zijn er nog meer feestelijke kledingstukken te zien. Uitgaanskleding die ik associeer met nachten doorgaan en vertier. Gedachten doemen op door een lied op dat achtergrond klinkt. Het nummer vangt mijn aandacht, neemt de regie en sleept me mee. Dat overkomt mij wel vaker met muziek.

Zonder nog iets te zien, blijf ik rond dralen, net zolang totdat het nummer afgelopen is. Ik ken de melodie wel, maar de titel helaas niet. Daarom prent ik een fragment uit het refrein in mijn brein:

‘Sugar, how you get so fly?’

‘Sugar, how you get so fly?’ Wat een rare zin. Toch zit er duidelijk een ‘f’’ in. Even later verheldert Google alles. En de videoclip? Die is heel puberaal en cliché-achtig, maar ook herkenbaar en best wel grappig. Moet je gewoon ff zien. 😉

6 gedachtes over “Wegdromen met muziek

  1. Oh grappig heel veel songs van Robin Schulz staan in mijn playlists. Ik vind het heerlijk positief en de meeste lekker swingend. Meestal luister ik als ik mijn Facebook en Instagram aan het bijwerken ben.
    En toevallig luister ik nu ook tijdens di te typen naar Robin Schulz. Over the Rainbow …

      1. Ingrid van Bouwdijk Bastiaanse

        Heel chill, heet dat. Ik gebruik het maar niet, want dat vinden mijn kinderen kaolo vervelend… Heb net even de spelling opgezocht van kaolo. Het is een Surinaams woord voor poepgat, nou dat weten we dan ook weer. Culo in het Spaans, ik had het kunnen weten…

Reageren mag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.