Sneeuwfoto in de herkansing

Vinden jullie de weersverwachting voor het komende weekend ook zo spannend? Al dagen roepen meteorologen dat er een enorm sneeuwfront op ons af komt. Ons dorp raakt gegarandeerd volledig afgesloten van de wereld. De treinen raken allemaal ingesneeuwd en de wegen worden spekglad. Daarom is iedereen hier weer aan het hamsteren geslagen. In de supermarkt was vanmiddag geen pak melk meer te krijgen en er lag bijna geen magnetronmaaltijd meer in het schap.

Het zal mij benieuwen; tegenwoordig zijn de weersvoorspellingen nogal aan inflatie onderhevig. Ze roepen bijvoorbeeld ook al dagen dat het water in de rivieren stijgt. Nou, ik ben deze week driemaal wezen kijken, maar de uiterwaard staat nog niet eens half blank.

Maar áls het gaat sneeuwen, dan aas ik op een herkansing. Want bovenstaande foto heb ik vier jaar geleden bij het opslaan grandioos verknald. Veel te lage resolutie. Ik beloof beterschap.

2 gedachtes over “Sneeuwfoto in de herkansing

  1. Dochterlief was al in de wolken bij het vooruitzicht. Toen ik haar uitlegde dat hete chte koudefront voor het noordelijk deel van de benelux was vond ze het maar niks.
    Hamsteren, serieus? Met die honderden miljoenen strooizout in voorraad in Nederland?

    1. Morgen geldt hier code rood, dus ik raad jullie geen ritje naar het noorden aan, maar misschien krijgen jullie met de harde wind ook nog wat sneeuwvlokken toegewaaid. En ja, ze zijn hier helemaal gek. Elfstedentochtkoorts, is altijd het eerste wat opduikt. Snowboots, langlaufuitrusting, schaatsen, er is niets meer te koop.

Reageren mag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.