Helder zicht

We kunnen allemaal situaties bedenken waarin we nooit hopen te belanden. Vaak raken die aan mensen en zaken die zeer belangrijk voor ons zijn. Vrijheid, een dierbare, een fijne baan, of onze gezondheid. Ook ik heb mijn angsten; groot en klein. Zo zie ik de dingen graag helder, ondanks mijn hang naar mysterie. Maar er is iets mis met mijn linkeroog, and now I have to look the beast in the eye.

14 gedachtes over “Helder zicht

      1. Ik ben slecht in ouder worden en het dragen van de lasten die daar kennelijk bij horen. Mijn moeder heeft maculadegeneratie, is dat hetzelfde? Ze is er ook aan geopereerd. Niet dat ze nu super ziet, maar het is wel redelijk stabiel.

      2. Ouder worden valt af en toe best tegen. Je ziet toch liever verbetering dan achteruitgang. Maculadegeneratie is iets anders, voor zover ik weet, maar in beide gevallen bestaat de kans dat het zicht niet meer volledig herstelt. Voor jouw moeder is dat ook vervelend, zeg.

Reageren mag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.