Toch weer die bramenbladeren (2)

Geef het toe. Het aantal ontvangen likes op je logjes is van invloed op je bloggers gemoed. Je kan wel stug doorschrijven over iets wat niemand boeit, maar doe je dat? Eerlijk zeggen.

Statistisch gezien was het vorige plog over zonovergoten bramenbladeren een dieptepunt. Er kwam welgeteld één like op binnen. (Plus een lovende reactie, dat wel.) Dan vraag je je toch even af of je verder moet gaan met zo’n serie.

Nou, toevallig is het vandaag mijn feestje. Dus hier zijn ze weer, want ik vind ze mooi.

20 gedachtes over “Toch weer die bramenbladeren (2)

 1. Marry

  Och, ze zijn heel mooi hoor, maar om nou elke foto te liken…
  Nee, serieus, je schrijft interessant over boeiende zaken, maar om nou overal op te reageren…
  Doorgaan, vooral doorgaan…
  Ik ben een beetje melig. Denk ik.

 2. Mooie blaadjes! Ik snap je gevoel wel. Soms vraag ik het me ook af, maar ik doe gewoon verder omdat ik het leuk vind. Een creatieve uitlaatklep van thuis uit, die heel weinig kost. 🙂

 3. Ik heb je bericht geliked 🙂
  Ik krijg heel vaak geen enkele reactie op mijn schrijfsels en foto’s , terwijl volgens de statistieken mijn blog wel degelijk gelezen wordt. Dus voorlopig blijf ik toch maar doorgaan….

  1. Die ‘likjes’ waardeer ik.
   Het viel mij inderdaad op dat jij weinig respons op je blog krijgt (zoals wel meer bloggers). Dat hoeft niets te zeggen over de kwaliteit of aantrekkelijkheid daarvan. Bepaalde bloggers krijgen ontzettend veel reacties en likejes, omdat ze zelf ook zeer actief zijn met reageren op andere blogs. Ik heb liever weinig reacties die er echt toe doen, dan een waslijst aan reacties vol algemeenheden. En likejes zijn altijd welkom. 😉

Reageren mag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.