Sneeuwwit met goud (1)

In Italië houden ze van wit met goud en in Scheveningen evengoed. Onder reizigers (woonwagenbewoners) is de combinatie ook populair voor de inrichting van wagens. Nu heb ik toevallig een uitgesproken Italiaanse smaak en Scheveningen was vroeger mijn uitgaansterrein. Verder droom ik al eeuwen van een leven in een stacaravan. Dus deel ik een zwak voor wit met goud. Kwam die sneeuw vandaag op landgoed Lichtenbeek even mooi uit.

8 gedachtes over “Sneeuwwit met goud (1)

  1. Mijn zus heeft er een tijdje in gewoond. Ik kwam er graag. Zaten we wel buiten. Heb er ook wel eens geslapen als ze weg waren. En verder natuurlijk altijd op vakantie, dan ben ik ook een kamper.

Reageren mag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.