Puur natuur of een nepperd

De purist zal het een gruwel zijn. De pragmaticus zal er niet van wakker liggen. Zet je de natuur naar je hand als je mooie foto’s wil maken, of niet? Vandaag presenteer ik drie foto’s, genomen in mijn spreekwoordelijke achtertuin. Twee tafereeltjes zijn echt en één is in scène gezet. Vertel maar welke de nepperd is.

Oranje blad in het gras.

Stukje varenblad op bruine paddenstoel.

Eikels op een bedje van mos.

12 gedachtes over “Puur natuur of een nepperd

 1. Schaap Schrijft

  Prachtige foto’s! Ik denk dat de tweede foto is neergelegd. De varen ligt net iets te netjes, te dicht in het midden. Maar, en dat maakt het leuk, het is ook een onderbuikgevoel want de eerste en derde foto kan ook prima vooropgezet zijn. 😂 Nu maar duimen dat mijn intuïtie klopt!

  1. Oei, intuïtie. Het lijkt alsof je erop kunt blindvaren, maar ik heb mij ook al eens flink vergist. Als iets te mooi, te bizar of te vreemd lijkt, is het meestal de werkelijkheid. De scène van de paddenstoel met varenblad is 100% echt. 😉

   1. Schaap Schrijft

    Ik las het na mijn reactie inderdaad! Hè shit, hihi. Meestal is mijn intuïtie spot on. Helaas helaas ;). Leuke uitdaging was het wel!

Reageren mag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.