Weerfoto voor het NOS journaal

Je kan naar diverse media foto’s sturen, in de hoop dat ze worden getoond of geplaatst. Bijvoorbeeld naar het NOS journaal voor het weerbericht. Ik heb al diverse fraaie wolkenpartijen aangeleverd. Tot nu toe tevergeefs, helaas. Terwijl ik ook wel eens die five seconds of fame zou willen meemaken.

Misschien ben ik gewoon steeds te laat. De meeste luchtfoto’s neem ik tijdens wandelingen en na thuiskomst ben ik moe. Dan ga ik eerst douchen, eten en wat uitrusten. Daarna kruip ik achter de computer. Tegen die tijd is het al 19.00 uur.

Zodra het journaal begint, word ik zenuwachtig. Een beetje zoals wanneer je bij een loterij wacht op de uitslag. Laten ze mijn weerfoto zien of niet? Ongetwijfeld krijgen ze stapels foto’s binnen. En vooraf weet je nooit wie er die dag is. Want stel dat ze hun persoonlijke voorkeuren hebben. En dat de dienstdoende weerman/-vrouw geen braaf landschapje wil, maar een hip terras. Dan maak ik helemaal geen kans.

Jammer voor de kijkers dat ze nu deze foto van het Rozendaalse Veld moeten missen. Ja toch, niet dan?

9 gedachtes over “Weerfoto voor het NOS journaal

  1. Ik vind het wel leuk dat zo’n mooie lucht maar voor jouw lezers alleen is. Exclusief,dat is mooi meegenomen in een wereld vol dezelfde plaatjes. Dus dank je wel voor het delen van die mooie lucht!

  2. Karin, ik ben bezig met een weercursus voor de Vereniging voor Weerkunde en Klimatologie en ben derhalve op zoek naar een mooie coverfoto. Ik vind dit wel een hele mooie. Zou ik deze mogen gebruiken?

    Vr. groet, Arend Zanting

Reageren mag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.