Bosuil speelt verstoppertje

Bij andere bloggers zie ik regelmatig de mooiste natuurfoto’s. Alsof zij even een ommetje maken, een dier spotten, hun camera pakken, en hup, direct een prachtfoto maken. Mij lukt dat nou nooit. Op zo’n moment ligt mijn mobieltje altijd onderin mijn tas. En die beesten willen zelden stilzitten. Al deed een roestend bosuiltje in het Renkums Beekdal dat onlangs wel.

Ik heb hem erop gekregen. Je moet goed kijken, maar dat is nu juist de bedoeling. Dan zie je ook eens hoe moeilijk het is om zo’n uil te spotten. (Eigenlijk werd hij mij aangewezen.) Deze week zag ik trouwens een kudde wilde zwijnen oversteken. Ze renden een voor een over de weg. Hopelijk neem je dat van mij aan. Want mijn mobieltje …

Hier staat het uiltje beter op.

2 gedachtes over “Bosuil speelt verstoppertje

    1. Oh oh, wie weet. Al ga ik vaak op pad met mensen die werkelijk prachtige foto’s maken, gewoon tijdens het wandelen. Wel met professionele apparatuur. Het is ook een soort ik zie, ik zie, wat jij niet ziet.

Reageren mag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.