Bosuil speelt verstoppertje

Bij andere bloggers zie ik regelmatig de mooiste natuurfoto’s. Alsof zij even een ommetje maken, een dier spotten, hun camera pakken, en hup, direct een prachtfoto maken. Mij lukt dat nou nooit. Op zo’n moment ligt mijn mobieltje altijd onderin mijn tas. En die beesten willen zelden stilzitten. Al deed een roestend bosuiltje in het Renkums Beekdal dat onlangs wel.

Ik heb hem erop gekregen. Je moet goed kijken, maar dat is nu juist de bedoeling. Dan zie je ook eens hoe moeilijk het is om zo’n uil te spotten. (Eigenlijk werd hij mij aangewezen.) Deze week zag ik trouwens een kudde wilde zwijnen oversteken. Ze renden een voor een over de weg. Hopelijk neem je dat van mij aan. Want mijn mobieltje …

Hier staat het uiltje beter op.

2 gedachtes over “Bosuil speelt verstoppertje

  1. Als wij gaan wandelen heb ik mijn Iphone altijd in mijn zak zitten, “ready to shoot”… Ik ben er niet zo zeker van of al die perfecte plaatjes altijd van de plaatser zelf zijn ;-).

    1. Oh oh, wie weet. Al ga ik vaak op pad met mensen die werkelijk prachtige foto’s maken, gewoon tijdens het wandelen. Wel met professionele apparatuur. Het is ook een soort ik zie, ik zie, wat jij niet ziet.

Reacties zijn gesloten.