Kneuterig is wel zo knus

Kneuterige spulletjes. De een haalt er zijn neus voor op, dan ander zwelgt er in. Ik zit daar een beetje tussenin.

Vandaag liep de wandelroute langs het Schot bij landgoed Hoekelum, waar ik eerder al over schreef. Je kan er je hart ophalen aan frutseltjes en knusse spulletjes. Alledaagse voorwerpen uit grootmoederstijd krijgen er een nieuw leven. Een koekblik wordt een lamp en een oliestel fungeert als plantenpot. Er hangen gehaakte pannenlappen, waar je van moet houden. En je kan er koffie drinken uit bloemrijke bone china. Kortom, het is er nogal een allegaartje, maar wel leuk.

Daarna volgde een tocht door het gevarieerde boslandschap tussen Ede en Wolfheze. Met een tussenstop bij kwekerij De Boschhoeve, waar het nu krioelt van de sneeuwklokjes. Je zou het niet verwachten, maar die komen in soorten en maten. En sommigen kosten een vermogen. Er is komend weekend zelfs een sneeuwklokjesfestival. Ach, tussen alle serieuze zaken door is dat wel zo knus.

(Klik desgewenst op een foto voor een vergroting.)

Een gedachte over “Kneuterig is wel zo knus

Reageren mag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.