VIP gespot in het wild

Samen met vriendin F. wandel ik in etappes het Veluwe Zwerfpad. Op deze tropische zaterdag gaan we van Otterlo naar Garderen via Kootwijkerzand. We drinken voldoende en pauzeren in elke pleisterplaats. Zo belanden we in Kootwijk op het terras van een veredeld pannenkoekenrestaurant. Vlakbij staat een sober eeuwenoud kerkje met dorpspomp in het gras. Het gaat voortreffelijk in dit deel van Nederland. Overal zitten fitte recreanten met tijd en geld en grijze haren. Dan maakt een ander type man zijn entree.

Het eerste wat mij aan hem opvalt, is een hippe, gestreepte kniebroek van luchtig katoen. Misschien van O’Neal. Daarop draagt hij een eenvoudig wit T-shirt. Zijn halflange haar is blond, gebleekt en gestileerd slordig. Enkele seconden lang zorgt de locatie van dit brave Veluwse oord voor kortsluiting in mijn hoofd. Ik kan hem niet plaatsen. Tot het doordringt: type surf dude, Ibiza of Tarifa, daaromtrent. Hij is jonger dan de rest en heeft een lijzige tred. Ik vind hem niet direct aantrekkelijk, maar hij heeft iets vaag bekends.

Aan een tafeltje verderop neemt hij plaats met een bruinharige vrouw. Zij speelt met haar mobieltje. Wanneer hij zijn hoofd draait, zie ik zijn gezicht van opzij. Tygo nog wat, het moet die acteur zijn. Ik kijk alleen nooit naar films en series waarin hij speelt. Daarom kan ik het moeilijk met zekerheid zeggen.

Aan vriendin F. heb ik niets in zo’n situatie. Dat is het type moderne kunst, literatuur, cultuurreisjes en politiek geëngageerde praatjes. Ze is nogal socialistisch en calvinistisch opgevoed. Mijn milde nieuwsgierigheid naar wie hij precies is, doet zij af als ‘onbenullig’. Jammer zeg. Ik wou al gaan opsommen welke beroemdheden ik tot nu toe in het wild heb ontmoet.

8 gedachtes over “VIP gespot in het wild

 1. ik liep ooit op het Scheveningse strand Paul van Vliet tegen het (zeer aantrekkelijke) lijf, en op een monumen, ook in Scheveningen, zat Adèle Bloemendaal. Ook zeer aantrekkelik. Beiden maakten een in zichzef gekeerde indruk.
  Maar dat was nog voor de TV-series. Voor jouw persoon schud ik zo vier kandidaten uit mijn mouw. Maar hoe heten ze ook al weer……………

 2. Oh, dat is er nu net eentje die ik geen blik zou waardig gunnen. Ik schrik dat hij hier kennelijk zo dichtbij woont. Mag hem totaal niet, en ik weet niet eens meer waarom.

  1. Hij woont in Amsterdam, geloof ik, dus zal je hem hier vermoedelijk niet zo snel tegenkomen. Zou je aversie komen door een rol die hij als acteur heeft gespeeld? Met zijn gezicht wordt hij vast regelmatig gecast als slechterik.

   1. Ik kan me niet voorstellen dat ik daar gevoelig voor zou zijn. Het moet haast om een echte situatie zijn gegaan.

 3. Heeft-ie misschien in GTST geacteerd en werd hij daarna opgehemeld als de nieuwe Tim Immers? Heeft-ie een wasbordje wat hij te pas en te onpas toont? Is hij een Amsterdammer? Heeft-ie misschien een relatie met Chantal Jansen gehad en ben ik jaloers? Heeft-ie connecties met Johnny de Mol? Een van deze dingen moet het zijn.

 4. Ja hoor, het is jaloezie. Zie Chantal blijft slapen. ‘Chantal ontmoet Tygo Gernandt op de set tijdens opnames van de nieuwe serie ‘ODDS’. Als ze gaan slapen, komt ze erachter dat Tygo veel meer personages in zich heeft.’
  En hij is Amsterdammer. Maar dan kan hij toch nog wel aardig zijn?

Reageren mag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.