Toerist in Amsterdam

Op het dakterras van de bibliotheek in Amsterdam vraagt een vrouw mij in het Engels of ik toerist ben. Even twijfel ik wat ik zal zeggen. Ik ben een Nederlandse die in de stad is voor een vergadering. Alleen neem ik nu even foto’s van het panorama-uitzicht. ‘No’, antwoord ik. Dan vraag ze in gebroken Engels of ik weet waar de Dam Tour is. Pardon? De DAM tower. Goh, ik heb werkelijk géén idee. Ben ik toch een toerist dus.

Panorama Amsterdam
Panorama Amsterdam met plafond
Amsterdam gracht in de lente
Amsterdamse gracht in lentelicht

2 gedachtes over “Toerist in Amsterdam

Reageren mag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.