Gabriëlla P. blijft onvindbaar

Je zou denken dat iedereen nu wel op internet staat. Toch is Gabriëlla P., een vroegere collega van mij, onvindbaar. Volgens het CBS hadden in 2015 bijna 1,2 miljoen Nederlanders van 12 jaar of ouder nog nooit internet gebruikt. Van haar kan ik mij dat echter moeilijk voorstellen. Er moet iets anders spelen.

We namen 22 jaar geleden afscheid vanwege een aanstaande fusie. Daarna heb ik Gabriëlla niet meer gezien. Een paar jaar geleden informeerde ik naar haar bij voormalige teamgenoten. Iemand repte over een verhuizing, maar niemand wist precies waar ze uithing. En juist bij haar is alles denkbaar. Gabriëlla is de leukste manager die ik ooit heb gehad én ze bood kansen voor professionele ontwikkeling.

Soms speur ik het internet nog af naar Gabriëlla. LinkedIn biedt echter geen aanknopingspunt, ondanks haar taalstudies. Beheert ze nu soms een Bed & Breakfast in het buitenland? Ik zie het haar zo doen. Vooralsnog blijft het een raadsel waar ze uithangt.

6 gedachtes over “Gabriëlla P. blijft onvindbaar

  1. Kees Groen

    Was ze getrouwd? Kun je haar man vinden?
    Vrouwen veranderen soms hun naam een beetje, bv Gabriëlla wordt Gabriela.
    Was P. een eigen naam of een mans naam?

    1. Leuk dat jullie meedenken. Het logje is beknopt, maar er ging een uitgebreidere zoektocht op naamvarianten aan vooraf. Meer filosofisch is de vraag of het niet leuker is om een paar raadsels over te houden.

Reageren mag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.