Bloggen is uit – Lang leve het blog

Ze zeggen dat bloggen over het hoogtepunt heen is.
Dat Snapchat, Pinterest en Instagram beter zijn.

Iedereen rent elkaar achterna, ergens anders heen.
Internet is nu eenmaal een vluchtig fenomeen.

Ik vind het allemaal prima, hoor.
Die-hards gaan toch wel door.

De ware liefhebbers.
De echte schrijvers.
Die blijven.

Of kunnen alleen de oudjes het niet bijbenen?
Ach, laat mij dan maar vintage zijn.

oude bloggers

6 gedachtes over “Bloggen is uit – Lang leve het blog

  1. Facebook heb ik allang opgezegd, nu moet ik nog even zoeken hoe ik uit Google+ kan ontsnappen, iemand heeft me haar kring binnengehaald. Een blauwe maandag zat ik bij een Engelse social, pinterest, Instagram.
    Ik keerde telkens terug naar een weblog.

  2. Al een jaar of 10 hoor ik dat bloggen uit de tijd is. Destijds was het Hyves met daarna Facebook en Twitter die de aandacht trokken. Nu is het weer iets anders. Mij maakt het niet zoveel uit. Ik doe wel meer dingen die achterhaald zijn, zoals lopen en fietsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s