Bloggen is uit – Lang leve het blog

Ze zeggen dat bloggen over het hoogtepunt heen is.
Dat Snapchat, Pinterest en Instagram beter zijn.

Iedereen rent elkaar achterna, ergens anders heen.
Internet is nu eenmaal een vluchtig fenomeen.

Ik vind het allemaal prima, hoor.
Die-hards gaan toch wel door.

De ware liefhebbers.
De echte schrijvers.
Die blijven.

Of kunnen alleen de oudjes het niet bijbenen?
Ach, laat mij dan maar vintage zijn.

oude bloggers

6 gedachtes over “Bloggen is uit – Lang leve het blog

 1. Ik doe dit al sinds 2005. Vaak denk ik erover om te stoppen, maar dan ga ik toch weer door. Niet altijd evenveel inspiratie, maar het is ook wel weer leuk.

  1. Jij behoort met twaalf jaar ervaring beslist tot de nestoren van het bloggerswereldje.
   Ik schrijf alleen als ik (denk dat ik) iets te melden heb.

 2. Facebook heb ik allang opgezegd, nu moet ik nog even zoeken hoe ik uit Google+ kan ontsnappen, iemand heeft me haar kring binnengehaald. Een blauwe maandag zat ik bij een Engelse social, pinterest, Instagram.
  Ik keerde telkens terug naar een weblog.

  1. Misschien biedt een blog wel meer mogelijkheden dan al die andere media?
   Ik heb, geloof ik, ooit iets gehad op Hyves en de rest is geheel aan mij voorbijgegaan. Behalve WordPress.

 3. Al een jaar of 10 hoor ik dat bloggen uit de tijd is. Destijds was het Hyves met daarna Facebook en Twitter die de aandacht trokken. Nu is het weer iets anders. Mij maakt het niet zoveel uit. Ik doe wel meer dingen die achterhaald zijn, zoals lopen en fietsen.

Reacties zijn gesloten.