Foto’s van een winterwandeling

Vannacht werd ik rond 03.00 uur wakker door een vreemd lichtschijnsel. Zoals voorspeld sneeuwde het en lag er een flinke laag. Wat een tafereel. Overdag dooide het licht en gleed aan de straatkant alle sneeuw van mijn dak af. Ik moest mijn heggetjes uitgraven, zo’n berg was het.

In de middag heb ik ruim honderd foto’s gemaakt.bij Airborne begraafplaats

img_4208

img_4165img_4196img_4163img_4201img_4207img_4211Laan op landgoed Lichtenbeekimg_4219

 

 

 

 

 

 

 

img_4199

5 gedachtes over “Foto’s van een winterwandeling

    1. Nee, zeker niet. Ik heb het zinnetje geschrapt, want eigenlijk bedoelde ik: toen ik nog in het westen woonde. Maar volgens de buurman (ook ex-Randstad, nu al 35 jaar oosterling) ligt er hier normaal ook zelden zo veel sneeuw. Dus doen west en oost er weinig toe.

Reageren mag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.