De aanstaande invasie en grappige katten

Ik weet niet hoe jullie erover denken. Maar als je het dagelijkse bombardement aan omineuze berichten mag geloven, staat ons een heuse invasie te wachten. Van Amerikanen die Donald Trump & Co. ontvluchten. Omdat ze nu voor hem zijn en straks zwaar teleurgesteld worden. Of omdat ze niet onder zijn presidentschap verder willen leven. De eerste bedrijven schijnen al onze kant op te komen. Kijk, dat is dan toch goed nieuws voor de arbeidsmarkt.

funny-cats-compilationOm de dreigende rampspoed te ontvluchten, heb ik zelf naar filmpjes van funny cats gekeken. Altijd goed. Ik heb er in mijn eentje dubbel om gelegen. (Als je lacht terwijl er niemand bij je is, is het zeer oprecht. Zo heb ik ergens gelezen.) Vanaf 2 minuten en 40 seconden begint het allerleukste stukje met het mormel hiernaast. Maar de openingsscène mag er ook wezen. Nou, ik kan er weer helemaal tegen.

O ja, zullen we wedden? Ik durf te stellen dat Trump dol is op katten. Kijk maar naar zijn vrouw. (Haar uiterlijk, bedoel ik.)

(Oeps, dat had ik nu weer niet mogen schrijven. Sorry.)

4 gedachtes over “De aanstaande invasie en grappige katten

      1. Nou die van ons niet hoor. Ik leg gisteren brokjes voor haar neus neer, loopt-ie als een idioot achter me aan omdat ze denkt dat ik ze nog heb.

Reageren mag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.