Roddelpers

Bij de zaterdagkrant zit de verkeerde bijlage. Dat is al de tweede maal in korte tijd. Vorige keer kreeg ik onverwachts De Groene Amsterdammer. In plaats van het gebruikelijke magazine, is het nu een roddelblad. Pas wanneer ik beter kijk, zie ik een treffende imitatie van de Privé.

Even later begin ik met een kop koffie op de bank aan de VPRO-gids van deze week. De hoofd- redacteur schrijft over paparazzo. Dat filmsterren niet zonder kunnen en zo belandt hij op het Filmfestival in Cannes.

Met mijn hoofd bij de roddelpers struikel ik halverwege over rodelopersessies. Huh? Roddelperssessies? Wat? Rodelperssessies. Hè? Nee: rode-loper-sessies. Oh, oké.

Reageren mag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.