Ja, we zijn er nog

Nee, de wereld is nog niet ingestort. Na mijn laatste blog was het even stil. Voor mijn gevoel zijn we bij een ‘moment van waarheid’ aanbeland. Een keerpunt, een kruispunt, een kantelpunt? Wie zal het zeggen.

Ik heb mij in de tussentijd echter niet koest gehouden. Alsof ik mij zou laten beïnvloeden door een terrorist, een politicus, een bankdirecteur of een potentaat. Niks daarvan. En garde!

Want er zijn bijzonder weinig dingen waarin ik nog geloof. Maar als er iets is dat wij kunnen doen om invloed te hebben op onze leefruimte en samenleving, dan is het wel stemmen met ons geld. En dus heb ik ASN aandelen Milieu & Waterfonds gekocht. Ha! Dat zal ze leren. Stelletje sukkels.

2 gedachtes over “Ja, we zijn er nog

    1. Dat denk ik ook. Los je de milieuproblemen en het energievraagstuk op, dan los je gelijk een groot deel van voedselschaarste, het armoedevraagstuk en de voedingsbodem voor heel wat actuele conflicten op. Wat vreemd toch, dat zo weinig mensen dit inzien. 😉

Reacties zijn gesloten.