Jaarwisseling 2015/2016

2015 begon voor mij met een helder doel: appartement verkopen en naar het oosten verhuizen. Een ding is zeker: die stap komt in de top 10 van Beste Dingen Ooit Gedaan.

Zelfs de jaarwisseling is hier een verademing. Geen met vuurwerk klierende pubers gezien. Geen ziekenwagen of brandweerauto met gillende sirene gehoord. Geen gedoe. Gewoon ouderwets gezellig om middernacht vuurwerk afsteken en buren gelukkig nieuwjaar wensen.

2016 begint voor mij en veel andere 50-plussers met een groot vraagteken: zal ik nog werk vinden en wat ga ik doen? Ik moet misschien veel opties wegstrepen en een enkele creëren. Geen idee waar het in 2016 naartoe zal gaan.

Laten we er het beste van maken. Dat hebben we grotendeels in eigen hand.

6 gedachtes over “Jaarwisseling 2015/2016

  1. Hoi Mathilde,

   Dank je wel. Ik wens jou ook een heel goed 2016 toe. In mijn mailbox staat nog jouw blog getiteld: Extra geld verdienen, 8 ervaringstips. Het is heel verfrissend om te zien hoe jij dit aanpakt en dient voor mij als een voorbeeld. Ik kijk uit naar je volgende berichten.

   Hartelijke groet,
   Karin

 1. R.van Bouwdijk B

  Een voorspoedig 2016 . De stap om te verhuizen is bijzonder goed geweest.En zo zal het nieuwe jaar ook weer voor nieuwe goede dingen staan!

 2. basstarter

  ook de beste wensen. Ben in 2010 ook verhuisd, beetje klem in de oude situatie, niet zo zeer voor baan of relatie. Ook heel blij mee geworden

 3. Wat goed dat je die stap toen ook hebt gezet. Ik spreek regelmatig mensen die wel iets willen doen, maar net niet genoeg lef, energie of wat dan ook hebben om in beweging te komen.

Reacties zijn gesloten.