Loek en mijn tweede miljoen

Sinds kort probeer ik mijn tweede miljoen te vergaren. Nou ja, eerlijk gezegd schiet het niet op met het eerste miljoen. Daarom werk ik nu aan het tweede.

Aan dit joodse grapje moest ik denken toen ik las over Loek Hermans en de burgemeesterspost in Zutphen. Commissaris van de koning in Gelderland, Clemens Cornielje heeft hem naar voren geschoven. Beide heren verkeren in hetzelfde old boys network. Zoals Willem Feenstra in de Volkskrant schrijft: ‘Volgens Cornielje is het pure noodzaak. ‘Ik kan niet anders, je hebt mensen nodig die je kent. Ik kan niet gokken op een onbekende.’ Hermans is zijn man. ‘Iedereen verdient een tweede kans.’’ Leuk voor mensen in zijn VVD-kringen. Maar onbekende andere werkzoekende 50-plussers krijgen zelfs geen eerste kans.

Bron artikel: de Volkskrant, 29-12-2015, Hoe Loek toch niet kwam, Willem Feenstra.

Een gedachte over “Loek en mijn tweede miljoen

  1. Pingback: De 10 minst gelezen logjes en de 7 langst gevolgde bloggers – Raam Open

Reacties zijn gesloten.