Winterdip

Het vorige weekend vloog voorbij dankzij ‘Het huis van oma B.’ Heerlijk is het om in zo’n geschiedenis te duiken en informatie te vergaren. Daardoor vergeet je bijna dat het nu buiten zo chagrijnig kan zijn. Lang donker en weinig zonlicht; veel kou, gladheid en natte sneeuw. Kortom: een wat somber jaargetijde is het ideale moment voor een winterdip.

Meestal knap ik wel op als ik iets ga ondernemen. Maar drie compleet verregende wandel- dagen binnen een maand tijd helpen niet. Op de komende feestdagen na, heb ik bovendien weinig boeiende uitstapjes in het verschiet. Geen film, geen etentje, geen reisje, geen concert.

Ach, laten we over concerten maar helemaal zwijgen. Ik heb vandaag drie uur lang geprobeerd U2-kaarten te krijgen.

4 gedachtes over “Winterdip

    1. Dat eerste heb ik even niet gelezen, maar dat tweede, daar zit wat in: waterdichte warme winterwandelschoenen.
      Trouwens, laat mij af en toe maar lekker zeuren, hoor. Er was net weer een uitnodiging binnen gekomen voor een kerstborrel. Bovendien sla ik sommige uitstapjes zelf af wanneer ik thuisblijven aanlokkelijker vind. 😉

  1. Ik heb ook vaak moeite om in de winter mijn holletje uit te komen. Maar daar krijg ik vaak spijt van, want inderdaad, ergens heen gaan is toch altijd leuker dan thuis in je eentje hangen op de bank.

    1. Herkenbaar. Vooral ’s avonds is het heerlijk om thuis te blijven, maar het moet geen lamlendig gehang worden. Sinds ik bovenstaand bericht plaatste, kwamen er al een uitnodiging voor een kerstborrel en kerstdiner en een wetenschappelijke lezing binnen (van mensen die dit blog niet lezen). Daar wil ik het knusse winterholletje wel voor verlaten. 😉

Reacties zijn gesloten.