Zwijgende bloggers

Je went snel aan het volgen van andermans wederwaardigheden. Het leven van sommige bloggers heeft zo zoetjesaan een plaats in het mijne gekregen. Terwijl ik hen niet eens persoonlijk ken. Ze lijken mij sympathiek en dan is het leuk om weer iets van hen te vernemen. Hun blogs lezen vaak als een spannend vervolgverhaal. Meestal ben ik eveneens benieuwd naar hoe zij met herkenbare kwesties omgaan.

Een aantal bloggers hield zich stil tijdens de zomer. Niets aan de hand, zou je denken. Ik neem tenslotte ook geen laptop mee op vakantie. Maar bepaalde mensen blijven zwijgen. Nu vraag ik mij toch af hoe het met ze gaat en waarom ze niet schrijven.

4 gedachtes over “Zwijgende bloggers

  1. Ik geloof dat ik na negen jaar bloggen nu een beetje aan dit fenomeen gewend ben geraakt. Sommigen blijven hangen, anderen niet en nog anderen komen terug. Zo is het leven 🙂

  2. Hoi hoi, ik voel me aangesproken. De blogstilte duurde bij mij inderdaad erg lang, maar ik heb nu weer zin om te schrijven. Mijn reden om zolang stil te zijn leg ik uit in mijn eerste blog na deze zomerrust. Groet.

Reacties zijn gesloten.