Nagenieten van Ierland

Ierland heeft veel kilometers strand. De Ieren hebben zo hun eigen manier om daar van te genieten. Het is bijvoorbeeld normaal om er je auto op te parkeren, met de neus naar zee gericht. Afhankelijk van de weersomstandigheden blijf je binnen zitten zoals in een drive-in bioscoop. Het steeds wisselende strandtafereel is net slow tv. Bij mooi weer stap je uit en ga je naast je auto op een kleedje bivakkeren. Dan voel je de wind en de zon, en hoor je het geruis van de golven.

De campings hebben ook uitzicht op zee en zijn geliefd bij mensen met stacaravans. Stacaravans zijn populair in Ierland. Je mag ze daar zelfs in je achtertuin plaatsen. Het is één van de vele redenen waarom ik Ierland waardeer. Op een strand maakte ik foto’s van stillevens. De natuur heeft ze gevormd.

 

Ik moest er aan het blog van Blewbird denken.