Steun voor Oranje op WK

Mijn supporterstactiek is vast uniek als het gaat om onze nationale voetbalploeg.
Ik kijk niet naar wedstrijden en daar is een zeer goede reden voor.

Als ik wel kijk, dan verloopt elke tergend langzaam voortschrijdende minuut van de wedstrijd waardeloos. Ze verliezen, ze trekken aan elkaars T-shirt en ze doen o zo kinderachtig. Het toppunt is als ze minutenlang op de grond liggen te rollen en te kermen. Dit gebeurt steevast na een minuscule aanraking die een beetje vent niet eens zou voelen. Dat alles omdat ik kijk.

Als ik niet kijk, dan gaat het geweldig. Zoals tijdens die wedstrijd van afgelopen week. Ja hoor, ik heb weer een legendarisch huzarenstuk gemist. Overal om mij heen hoorde ik het gejuich van fans en het geknal van vuurwerk. Het was duidelijk dat mij iets heel speciaals ontging. En ik heb al zo’n trauma van 1988. Maar als vaderlandslievende Hollandse meid heb ik het er graag voor over. Ik doe alles om onze ploeg te laten winnen. Dus kijk ik niet.

Reageren mag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.