Bezinnen, lesje leren, opnieuw beginnen

Hier stond twee weken lang een opiniestuk over een politicus die geen blijk geeft van bezinning op zijn eigen handelen. Als 22-jarige reed hij onder invloed in Duitsland een groep mensen aan. Dat leidde tot de tweede veroordeling voor wat hij zijn ‘jeugdzonden’ noemt. Ik had een bepaalde visie op hoe wij in Nederland met zelfreflectie bij delinquenten omgaan.

Later sprak ik iemand die parttime als rechter werkt. Mijn indruk bleek niet helemaal te kloppen. Daarom heb ik de oorspronkelijke tekst nu verwijderd en de titel laten staan. Die is ook voor mij wel toepasselijk. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s