Volg het geld

Toon mij je bankrekening en ik vertel je wie je bent. Jaren geleden werkte ik bij een accountantsbureau. Daar kreeg ik dagelijks bankafschriften van onbekenden onder ogen. Ik ontdekte dat je aan de hand hiervan een heel leven kan beschrijven. Op macroniveau werkt het precies zo. Wil je weten hoe de wereld in elkaar steekt, wie het werkelijk voor het zeggen heeft, en wat machtige mensen van plan zijn? Niets is zo verhelderend als het volgen van geldstromen.

Dat wilde ik even kwijt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s