Bericht voor mijn coach Bob

Beste Bob,

Vijf jaar geleden werd jij mijn coach in het Persoonlijk Balanstraject. Dit traject is allang afgesloten, maar de uitkomst blijft actueel. Jij hielp mij zoeken naar antwoorden op de vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Dat werkte al zeer verhelderend. Daarna scheidden onze wegen. Ik ging op pad met de opdracht om mijn echte bestemming te ontdekken. Dus netwerkte ik links en rechts, en voerde ik heel aangename gesprekken.

En toen? Toen ontdekte ik dat bijna niemand werk vindt in het beroep bovenaan mijn lijstje.
En toen? Toen ontdekte ik dat keuze nummer twee weinig kans maakt door de crisis.
En toen? Toen ontdekte ik dat voor nummer drie hetzelfde geldt als voor nummer een.
En toen? Toen moest er toch echt brood op de plank komen. Dus ging ik aan de slag in de eerste baan die ik kon krijgen.
En toen? Toen kreeg ik een andere baan die erg leuk was, maar helaas ook echt tijdelijk.
En toen? Toen zat ik thuis. En daar zit ik nog steeds.

Dus denk ik aan jouw gevleugelde uitspraak: ‘The universe is friendly’ en deel ik dit met alle werkzoekenden: blijf trouw aan jezelf en Never Give Up!

Hartelijke groet en het allerbeste,

Karin

Een gedachte over “Bericht voor mijn coach Bob

  1. Pingback: De toekomst tegemoet | Raam open

Reacties zijn gesloten.